Jeugdwerk

Wij willen dat onze geloofsgemeenschap een plek is waar mensen van alle generaties zich thuis weten. Dit zie je heel duidelijk terug in de Bijbel. In het Oude Testament zie je al dat zowel kinderen als ouderen taken krijgen. Denk maar aan Samuel die aan het volk, Gods boodschap moest overbrengen, maar die Gods stem niet herkende, zonder tip van de oude Eli. Denk ook aan de jonge David die de reus Goliath versloeg. In het Nieuwe Testament komen we dit ook tegen. Jezus gebruikt kinderen als voorbeeld voor volwassenen. Het was een jongen die vijf broden en twee vissen aanreikte waarmee Jezus een hele menigte te eten gaf. Door de hele Bijbel heen zien we dat kinderen en jongeren een volwaardige plek krijgen en worden ingeschakeld als gelovige.
Voor de kinderen tot 12 jaar zijn er activiteiten onder de kerkdienst en door de week is er land van verwondering waar alle kinderen van 4-12 jaar welkom zijn.

Wij gaan met jongeren in gesprek wat wij voor hen kunnen betekenen en wat zij voor de geloofsgemeenschap kunnen betekenen.