LET’S SHARE THE MUSIC

lets-share-the-musicMuziek doet veel met een mens. Muziek is emotie. Het maakt gevoelens in de mens los zoals blijdschap, hoop, geloof, liefde, boosheid, angst, verdriet. Muziek doet veel met ons. Het kan je tot rust brengen, maar ook in beweging zetten. Het kan je vrolijk en blij maken, maar ook kracht geven, troost, inspiratie, liefde, houvast, Het kan herinneringen ophalen, noem maar op. Het is ook vaak de combinatie van muziek en tekst dat je aanspreekt in een lied.

Ieder mens heeft wel een favoriet lied, wat aanspreekt en waar bovenstaande gevoelens en emoties bij los komen. Dit kan zijn in de hedendaagse popmuziek, gospelmuziek , kerkmuziek, noem maar op.

Dit heeft ons op het idee gebracht om een bijeenkomst te organiseren waar we onze favoriete muziek/lied kunnen inbrengen en met een ander kunnen delen. Deze muziek kan op diverse manieren ten gehore worden gebracht nl: via YouTube , live gespeeld/gezongen met begeleiding van een band of het orgel of met een eigen muziekinstrument.

Om deze muziekbijeenkomst te kunnen organiseren hebben wij jullie hulp nodig, zowel van jong als oud. Daarom willen wij jullie vragen om je favoriete muziek/lied op te geven via het opgaveformulier “Let’s share the music”. Daarbij willen wij jullie ook vragen in het kort weer te geven:
 Waar het lied over gaat
 Waarom het jouw favoriete lied is
 Wat het met je doet en of je dat wilt delen

Mocht je meer dan één favoriet lied hebben dan mag je er ook meer invullen.Het ingevulde opgaveformulier kan ingeleverd worden in de brievenbus van de kerk of op zondagmorgen in de collectezak of bij één van onderstaande personen. Ook gaan wij op pad om jullie persoonlijk te vragen om mee te doen.

De eerste “Let’s share the music” bijeenkomst zal plaats vinden op zaterdag 28 januari 2017 om 19:00 uur in de PKN kerk in Kraggenburg. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van het aantal verzoeknummers zal er één of meerdere bijeenkomsten worden georganiseerd.

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn geworden en mee gaan doen.

lets-share-the-music_cds

Wij kijken uit naar jullie verzoeknummers.

Met vriendelijke groet,

Sandra Luten,
Ellen de La Vieter
Janine Smit
Rosanne van Diepen
Ludia Jansen