Kerkproeverij; 16 en 17 september 2017

Kerkproeverij is op 16 en 17 september het thema van de startdienst van de kerk.

Op zaterdagavond 16 september starten we met de “Nacht Zonder Dak” waarbij er in de open lucht in kartonnen dozen wordt geslapen bij de kerk door onze jongeren en overige belangstellenden. Met deze actie zamelen we geld in voor het (straat)jongeren project van de stichting TEAR. Deze jongeren slapen dagelijks in de open lucht omdat ze geen huis/dag boven hun hoofd hebben. Wil je ook meedoen of het project of één van de deelnemers sponseren? Dat kan natuurlijk! Meld je dan nu alvast aan bij Willem Remijnse (tel. 06-50 26 18 38).

Op zondag 17 september is er een gezamenlijk ontbijt in de kerk voor de deelnemers maar OOK voor iedereen die met hen mee wil eten of meer over het project wil weten. Wilt u mee eten, laat het even weten bij Gert Luten (tel. 06-23 00 14 96). Het ontbijt is gratis! Verdere details volgen nog via posters en andere media.

Om 10.00 uur zondag is er een kerkdienst onder leiding van onze eigen Kraggenburger en pastoraal werkster Liesbeth Winters-Jonas. Wilde u altijd al een kijkje nemen in de kerk dan is dit bij uitstek de dienst om heen te gaan. En wil je niet alleen? Dan nemen wij je gewoon mee! Voor de kinderen is er altijd materiaal voor op schoot en voor de kleintjes is er oppas. Tot dan!